Πιστοποιήσεις που εγγυώνται τη Ποιότητα

Εξειδίκευση και Εμπειρία που αξίζει την Εμπιστοσύνη !

πιστοποίηση

ΠΡΟΤΥΠΟ CE

Ολα τα προιόντα της εταιρίας πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαικής Ένωσης για την πιστοποίηση CE (Πρότυπο ΕΛΟΤ EN 14351-1:2006).

πιστοποίηση

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η εταιρεία πρόσφατα πιστοποιήθηκε κατά ISO 9000 κάτι που αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών που η NEWIN προσφέρει στους πελάτες της.

πιστοποίηση

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ REHAU

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της γερμανικής εταιρείας REHAU, στις σειρές Euro70, Geneo 1, Geneo 2, Synego.

πιστοποίηση

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένος προμηθευτής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Ασφάλεια στο χώρο σας

Νοιώστε το αυτονόητο και χαλαρώστε στο χώρο σας.

πιστοποίησηΑσφάλεια σημαίνει ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Με τον εργονομικό σχεδιασμό και με μία κίνηση ένα παράθυρο ή μια μπαλκονόπορτα ανακλίνεται σαν φεγγίτης και εξασφαλίζει ανανέωση του αέρα, ενώ ταυτόχρονα ασφαλίζει και εξασφαλίζει στεγανότητα με ειδικό σύστημα αποστράγγισης.

πιστοποίησηΑσφάλεια σημαίνει ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η NEWIN έχει επιλέξει προσεκτικά τα προφίλ που χρησιμοποιεί, να είναι ενισχυμένα εσωτερικά από γαλβανισμένο ατσάλι (στα PVC) και σε συνδυασμό με γερμανικούς μηχανισμούς G.U. περιστροφής και ανάκλiσης, με πολλαπλά κλειδώματα περιμετρικής ασφάλειας, δημιουργεί ενα ιδιαίτερα ασφαλές σύστημα. Ειδικοί αδιάρρηκτοι μηχανισμοί ερχονται προαιρετικά, να ενισχύσουν την ασφάλεια ακόμη περισσότερο.

πιστοποίησηΑσφάλεια σημαίνει ΑΝΤΟΧΗ

Τα προιόντα της εταιρίας μας κατασκευάζονται με σημασία στη λεπτομέρεια εξασφαλίζοντας έτσι τη διαχρονική λειτουργία τους αλλα και τη διατήριση όλων των χαρακτηριστικών της ασφάλειας σε βάθος χρόνου, στη σκληρή χρήση ή σε δυσκολο κλιματικά περιβάλλον.