Η Τεχνολογία NEWIN

Οι γερμανικές εταιρίες REHAU, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής profil στον κόσμο, G.U., που ξεχωρίζει για την κατασκευή περιμετρικών μηχανισμών, και η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία κατασκευής προφίλ αλουμινίου στην Ελλάδα, η Europa Profil Αλουμίνιο, είναι οι επίσημοι συνεργάτες της NEWIN και αυτό αποτελεί τη μέγιστη πιστοποίηση για τους πελάτες της εταιρίας.

Η τεχνολογία NEWIN δε μένει ως ένας γενικός και απροσδιόριστος όρος αλλά επιμερίζεται και αναλύεται για να αποτελεί εγγύηση.

Τεχνολογία Σημαίνει Ποιότητα:

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κουφωμάτων είναι οι πλέον ιδανικές, καθώς η επιλογή τους προκύπτει ως αποτέλεσμα έρευνας. Η NEWIN μελετά ποικίλους παράγοντες όπως είναι οι μεσογειακές κλιματολογικές συνθήκες και ειδικότερα οι αντιθέσεις των θερμοκρασιών του χειμώνα και του καλοκαιριού, η μεγάλη ακτινοβολία του ήλιου και πλήθος άλλων για την επιλογή και κατασκευή των τελικών προϊόντων της. Υπογραφή αντοχής και ποιότητας σε κάθε κίνηση.


Τεχνολογία σημαίνει ασφάλεια

Η NEWIN έχει επιλέξει τα προϊόντα της γερμανικής εταιρίας REHAU, γιατί είναι ενισχυμένα εσωτερικά από γαλβανισμένο ατσάλι και σε συνδυασμό με τους γερμανικούς μηχανισμούς G.U. περιστροφής και ανάκλησης, με πολλαπλά κλειδώματα περιμετρικής ασφάλειας, υπογράφουν το απαραβίαστο του ασύλου. Αδιάρρηκτοι μηχανισμοί με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Η NEWIN έχει επιλέξει τα προϊόντα της εταιρίας Europa Profil Αλουμίνιο, γιατί είναι τα καλύτερα της Ελληνικής αγοράς με ιδιαίτερη έμφαση στην αντοχή, την ασφάλεια και την εφαρμογή.


Τεχνολογία Σημαίνει Ηχομόνωση

Δεδομένης της ηχορύπανσης που αποτελεί ένα μειονέκτημα της σύγχρονης ζωής, η εταιρία NEWINεξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ηχομόνωση. Τα διπλά τζάμια και το προφίλ των πέντε θαλάμων, σε φύλλο και κάσα, εξασφαλίζει την ηρεμία των 42db.


Τεχνολογία Σημαίνει Θερμομόνωση

Η οικονομία και η διατήρηση της θερμότητας επιτυγχάνεται με θερμομονωτικά υλικά υψηλής ποιότητας και μεγάλης εγγύησης, έως 1,2w/w2. Η NEWIN αποδεικνύει την υπεροχή των τελικών προϊόντων της, τόσο σε αντοχή, όσο και σε λειτουργικότητα.


Τεχνολογία σημαίνει Λειτουργικότητα

Τα γερμανικά κουφώματα της εταιρίας REHAU, με τον εργονομικό τους σχεδιασμό, απελευθερώνουν τον καταναλωτή από περιττές κινήσεις και την πολυπλοκότητα των σύνθετων χειρισμών. Με μία κίνηση χειρολαβής ένα παράθυρο ή μια μπαλκονόπορτα ανακλίνεται σαν φεγγίτης και εξασφαλίζει ανανέωση του αέρα, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει τη στεγανότητα από τα νερά που ενδεχομένως στάζουν, με ειδικό σύστημα αποστράγγισης.

Τα κουφώματα αλουμινίου της Europa Profil Αλουμίνιο έχουν ιδιαίτερα εργονομικό σχεδιασμό και πολλές δυνατότητες ανάκλισης και ανοίγματος. Η Στεγανότητα και η ασφάλεια είναι εγγυημένες από τα συστήματα αλουμινίου NEWIWIN.


Τεχνολογία Σημαίνει Συντήρηση και Αντοχή

Το λευκό χρώμα της εταιρίας REHAU, όπως και όλα τα υπόλοιπα χρώματα, εκ των οποίων υπάρχει μια μεγάλη γκάμα σε τέλεια απομίμηση ξύλου, παραμένουν λαμπερά και αναλλοίωτα. Αυτό σημαίνει πως δε χρειάζονται συντήρηση και βάψιμο εφ’ όρου ζωής. Η εταιρία NEWIN φροντίζει τον καταναλωτή.

Τα προφίλ αλουμινίου της Europa Profil Αλουμίνιο έχουν απαράμιλλη αντοχή τόσο σε σκληρή χρήση όσο σε σκληρές κλιματικές συνθήκες.


Τεχνολογία Σημαίνει Αισθητική

Μοντέρνοι σχεδιασμοί αλλά και παραδοσιακές κατασκευές, για να ανταποκρίνονται σε κάθε επιθυμία και να συμφωνούν με κάθε διακοσμητική γραμμή. Κουφώματα για όλες τις τάσεις και για κάθε προτίμηση με υψηλή αισθητική και υπεροχή κομψότητας προσφέρει η εταιρία NEWINξαφνιάζοντας κάθε πελάτη.


15 Χρόνια ΕγγύησηΤεχνολογία Σημαίνει Εγγύηση

Με 15 χρόνια εγγύηση σε όλα τα προϊόντα REHAU και άμεση αποκατάσταση σε όλες τις πιθανές φθορές profil: απώλεια χρώματος, σχίσιμο, στρέβλωμα.  
(Οι κουνουπιέρες, τα ρολά και τα τζάμια της NEWIN δεν συμπεριλαμβάνονται στα προϊόντα εγγύησης).

 

Πιστοποιήσεις

ΠΡΟΤΥΠΟ CEΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ CE

Τα προϊόντα μας πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πιστοποίηση CE (Πρότυπο ΕΛΟΤ EN 14351-1:2006).

ISO 9000ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ISO 9000

Η εταιρεία μας πρόσφατα πιστοποιήθηκε κατά ISO 9000 κάτι που αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών μας.

ISO 9000ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ REHAU

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της γερμανικής εταιρείας REHAU.

Σειρές της REHAU που διαθέτουμε:
- Euro70
- Geneo 1

- Geneo 2
- Synego

Εξοικονόμηση
κατ' Οίκον

ISO 9000ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένος προμηθευτής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον» του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες