Η Εταιρεία NEWIN

Η NEWIN είναι μια εταιρία παραγωγής κουφωμάτων με επίκεντρο της φιλοσοφίας και λειτουργίας της την άμεση εξυπηρέτηση και μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή.

Διαθέτει στα Τρίκαλα ένα εργοστάσιο παραγωγής κουφωμάτων, πλήρως εξοπλισμένο με το τελευταίο βήμα της γερμανικής τεχνολογίας, όσον αφορά την ποιότητα παραγωγής των προϊόντων, αλλά και τη μεγάλη δυναμική της παραγωγής.

Η NEWIN, στην πλήρωση του οράματος της, υπογράφει την αξιοπιστία και την εγκυρότητα της εταιρίας και των προϊόντων της, σε κάθε συνεργασία της. Το επενδυτικό της πρόγραμμα με σταθερά βήματα ανάπτυξης και επέκτασης, στηρίζεται στη σύναψη ειλικρινών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της.

Η NEWIN έχει επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό που απαρτίζει την εταιρία, καθώς έχει επιλέξει εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Τα προϊόντα NEWIN έχουν πιστοποιητικά συμμόρφωσης με το Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας, υγιεινής και περιβάλλοντος CE.

Επίσης, η εταιρεία μας πρόσφατα πιστοποιήθηκε κατά ISO 9000:2008 κάτι που αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών μας.

Έχοντας συνάψει συνεργασίες με τις γερμανικής προέλευσης και παγκοσμίως γνωστές εταιρίες,  REHAU για την κατασκευή profil, G.U. για περιμετρικούς αδιάρρηκτους μηχανισμούς και  Dr Hahn για μεντεσέδες, η NEWIN προσφέρει εγγύηση ποιότητας και πρωτοπορίας στα κουφώματα PVC.

Και σε συνεργασία με την Europa Profil Αλουμίνιο παράγει μοναδικής ποιότητας κουφώματα αλουμινίου με ανθεκτικότητα, ασφάλεια και εγγύηση.

Πιστοποιήσεις

ΠΡΟΤΥΠΟ CEΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ CE

Τα προϊόντα μας πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πιστοποίηση CE (Πρότυπο ΕΛΟΤ EN 14351-1:2006).

ISO 9000ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ISO 9000

Η εταιρεία μας πρόσφατα πιστοποιήθηκε κατά ISO 9000 κάτι που αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών μας.

ISO 9000ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ REHAU

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της γερμανικής εταιρείας REHAU.

Σειρές της REHAU που διαθέτουμε:
- Euro70
- Geneo 1

- Geneo 2
- SynegoΕξοικονόμηση
κατ' Οίκον

ISO 9000ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένος προμηθευτής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον» του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες